Hoogwaardige Huidverbetering voor het vertragen van de veroudering

Hoogwaardige huidverbetering voor het vertragen van de veroudering, welkom bij Lekker Koppie Huidspecialist.

  • Ben jij een vrouw die vol in het leven staat, altijd druk is voor anderen, gezin/werk die zichzelf op de eerste plaats zet?
  • Of dat nodig eens moet gaan doen?
  • Die Uiterlijke verzorging belangrijk vindt?
  • Het vertragen van de veroudering omarmd op een natuurlijke manier?
  • Houdt van huidverbetering op een hoogwaardig niveau? Lekker Koppie Huidspecialist biedt hoogwaardige huidverbetering voor vrouwen die het vertragen van de veroudering belangrijk vinden.

Mijn naam is Rina van Lammeren welkom in mijn salon waar je echt gezien wordt. Mag ik je coachen naar een (nog)stralendere versie van jezelf?

Waar het jouw moment is voor jezelf, onder leiding van mijn deskundige handen!

Met mijn 20 jaar ervaring ben ik nu op het punt gekomen dat mijn werkwijze “staat als een huis”. Deze werkwijze is niet vergelijkbaar met de behandelingen van de meeste Schoonheidssalons. Waar je gewend bent de interval van de behandelingen te bepalen en eventueel de behandeling te kiezen van jouw voorkeur. Natuurlijk kan er veel in overleg maar… ik maak het behandelplan en zie aan de voortgang van jouw huid pas de vervolg stappen. Mijn behandelingen worden voor jou speciaal op maat gemaakt. Hier ontmoet je de basis van vertrouwen in mijn expertise ook als je mij nog niet persoonlijk kent. En… ik zal je niet teleur stellen!

In januari 2023 ben ik gestart met mijn unieke werkwijze. Ik zeg eerlijk ik heb nog niet eerder zoveel werkplezier gehad als het afgelopen jaar! En de verklaring daarvoor is simpel. Het stelt mij in staat om alles maar dan ook werkelijk al mijn expertise in te zetten. Zo kan ik jouw huid Het Beste van Het Beste te geven, zonder iedere keer aan je te moeten verkopen want alles in jouw Traject is inclusief. Zo krijgt jouw huid de beste behandeling. En mag ik mijn Carte Blanche aan je geven en dat is fantastisch, en geeft mijn werk mij ontzettend veel voldoening!

Huid Behandeling Trajecten

Om jouw huid de beste zorg te bieden werk ik met Huid Behandeling Trajecten. Geen huid is hetzelfde dus de trajecten ook niet. Ik maak onderscheid in behoefte en er zijn 3 trajecten beschikbaar. Alle 3 de huid trajecten zijn voor 6 maanden, waarom 6 maanden?

  • Je huid moet wennen aan een nieuwe aanpak en producten.
  • De eerste behandelingen zijn vaak gericht op het verwijderen van oneffenheden en pigment verstoringen. Deze behandelingen hebben tijd nodig om te herstellen, dus voor we met de “veroudering” starten lossen we vaak eerst andere huidproblemen op.
  • Ik kan niet toveren, huidverbetering vergt tijd, geduld en toewijding van 2 kanten!

Mijn verzoek is om mijn producten aan te schaffen zodat ik daarmee exact weet wat er gebruikt wordt en hoe deze producten werken. Ik kan geen advies geven over producten waar ik geen gedegen opleiding voor heb gevolgd, al mijn producten die ik in de salon adviseer zijn aan mij onderwezen om ter ondersteuning van de behandelingen te dienen.

De Traject behandelingen worden vooraf besproken en tussentijds getoetst met analyse. Bij deze trajecten bent u gegarandeerd van resultaat. Mijn werkwijze en expertise hebben zichzelf reeds bewezen! Ik werk ook veel met apparatuur wat mij in staat stelt sneller resultaat te verkrijgen.

Mijn doel voor jou is: Het vertragen van de veroudering op natuurlijke wijze.

Omdat ik alleen werk weet ik exact wat er te doen staat, zo bouw ik graag met jou naar een langdurige samenwerking. Een samenwerking waarin vertrouwen de basis is en mijn expertise lijdend. Ik ondersteun jou graag met mijn enthousiasme en perfectionisme. En het is daarom dus dat ik met volledige overtuiging kan stellen dat de Huidverbetering ons gaat lukken, twijfel ik daar aan dan zal ik dat eerlijk communiceren.

Mijn slogan is “Als het niet werkt heb ik het niet.” Mijn werkwijze is duidelijk, eerlijk en direct.

Voor ik behandel maak ik altijd eerst een afspraak om kennis te maken en je huid te observeren. Aan de hand van mijn bevindingen geef ik een advies, en maak een behandel plan. Het staat je vrij om daar rustig over na te denken voor een weloverwogen besluit.

Ik hoop je graag te ontmoeten!

Contact graag via Whatsapp : 06-51407477

rina@lekkerkoppiehuidspecialist.nl