HYDROPEPTIDE®

WEBSHOP HYDROPEPTIDE

Bestel in onze webshop uw Hydropeptide producten

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide® Revolutionaire Anti-Aging huidverzorging, op basis van een zeer hoge dosis aan eiwitten, groeifactoren en botanische stamcellen, voor een mooie stralende huid.

HydroPeptide is marktleider van peptides in Anti-aging huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus aan hun producten toevoegen, dit resulteert is zichtbare huidverbetering.

Plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen, Anti Oxidanten, Vitamine C, Hyaluronzuur.

Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen.

PEPTIDEN

Peptiden zijn celboodschappers, de oorsprong is plantaardig of gemaakt in een laboratorium. 

Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. 

De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen, meerdere peptiden werken samen de producten zijn dan ook op elkaar afgestemd en werken elkaar daardoor niet tegen!

Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. 

De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, stamcellen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. 

Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. 

Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. 

Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht, ik ben dan ook opgeleid tot Genius door Hydropeptide!

Elke HydroPeptide® huidverzorging in het instituut bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van de huid, zoals puistjes, pigmentvlekken of overgevoeligheid.

BEHANDELINGEN

HydroPeptide past de behandelingen geheel aan, aan de wensen van uw huid. In overleg met uw specialist wordt besproken, welke behandeling het meest geschikt is en worden al dan niet in combinatie met apparatuur behandelingen gegeven in onze salon.