Huid Behandeling Trajecten

Om uw huid de beste zorg te bieden werk ik met Huid Behandeling Trajecten.

Geen huid is hetzelfde dus de trajecten ook niet.

Ik maak onderscheid in behoefte en er zijn 3 trajecten beschikbaar. Alle 3 de huid behandeling trajecten zijn voor 6 maanden en mijn verzoek is om mijn producten aan te schaffen zodat ik daarmee exact weet wat er gebruikt wordt en hoe deze producten werken.

De Traject behandelingen worden vooraf besproken en tussentijds getoetst met analyse. Bij deze trajecten bent u gegarandeerd van resultaat mijn werkwijze en expertise hebben zichzelf reeds bewezen!

Mijn doel is: Het vertragen van de veroudering op natuurlijke wijze.

Omdat ik alleen werk weet ik exact wat er te doen staat, zo bouw ik graag met u naar een langdurige samenwerking waarin vertrouwen de basis is van onze samenwerking. Huidverbetering vergt toewijding van beide kanten, ik ondersteun u graag met enthousiasme en mijn perfectionisme.

Met mijn 20 jaar ervaring ben ik nu op het punt gekomen dat mijn werkwijze “staat als een huis”. Deze werkwijze is niet vergelijkbaar met de behandelingen van de meeste Schoonheidssalons waar u gewend bent de interval van de behandelingen te bepalen en eventueel de behandeling te kiezen van uw voorkeur. Natuurlijk kan er veel in overleg maar ik maak uw behandelplan en zie aan de voortgang in uw huid pas de vervolg stappen. Hier ontmoet u de basis van vertrouwen ook als u mij nog niet persoonlijk kent.

In 2023 ben ik gestart met mijn unieke werkwijze en ik zeg u eerlijk ik heb nog niet eerder zoveel werkplezier gehad als het afgelopen jaar! En de verklaring daarvoor is simpel, het stelt mij in staat om alles maar dan ook werkelijk al mijn expertise in te zetten om uw huid Het Beste van Het Beste te geven, zonder iedere keer aan u te moeten verkopen want alles in uw Traject is inclusief. Zo krijgt uw huid de beste behandeling en mag ik mijn Carte Blanche aan u geven en dat is fantastisch, en geeft mijn werk mij ontzettend veel voldoening.

En het is daarom dus dat ik met volledige overtuiging kan stellen dat de Huidverbetering ons gaat lukken.

Ik maak altijd als eerste een afspraak om kennis te maken en uw huid te observeren. Aan de hand van mijn bevindingen geef ik u een advies. Het staat u vrij om daar rustig over na te denken.

Ik hoop u graag te ontmoeten stuurt u mij gerust een Whatsapp bericht.

06-51407477

Of mail naar rina@lekkerkoppiehuidspecialist.nlRina Lekker Koppie Huidspecialist